Men för helvete….

Jag är hemsk ledsen men jag kan inte låta bli.
Varför i helvete släpper Liseberg in norrmän? Exakt samma jävla skitsnack som nu pågår i media var det för 2 år sedan när Lisebergsbanan flippa ur. En massa korkade mediakåta norrmän får vara i TV och snacka sin jävla skit rent ut sagt.
”Jag kan inte förstå att de kunde ha parken öppen, de tänker bara på pengar”, var en kommentar från en norrman som nu kommer få extra många blonda norska flickor i sängen efter det här.
Hade det varit bättre att stänga parken och släppa ut 30 000 personer på gatan utanför Liseberg. Har nötterna som tycker så här ens sett hur vägarna runt Liseberg är byggda? Skulle Liseberg börjat spela Sorgemusik? Kanske skulle Lisebergskaninen byta om till svarta kläder och framför Kaninhuset spela upp en Lars Noren pjäs?
Eller varför stanna där? SVT, Sveriges Television, skullle självklart släckt ner sina sändningar. För i Göteborgs skadades några personer, dock ingen allvarligt och den som kallades allvarligt var i alla fall så pigg så han kunde tala ut i TV.
Jesus amalia!
JA! Det skedde en olycka på Liseberg, en olycka som kunde slutat i större skada än den gjorde
JA! Människor skadades men inga så allvarligt. Med tanke på att Statens Haverikommission inte ens anser att olyckan är värd att undersöka så var detta INGEN katastrof.
NEJ! Liseberg stängde inte för om de gjort det hade vi idag kunnat läsa om lilla stackars Olle 5 år som åkt från Norrland men som inte fick åka Farfars bilar för Liseberg var taskiga och stängde.
Fast det är inte bara norrmän som borde tvångsinläggas på Varbergs Fästning innan man slänger bort nyckeln. Eric Klefberg, en så kallad nöjesredaktör på blaskan Borås Tidning skriver i sin blogg
Helt otroligt att Liseberg ens har kvar den.
Var den verkligen så populär?
Det var den kanske – men efter gårdagens händelse har intresset förhoppningsvis svalnat rejält.

Sedan försöker Eric leka undersökande journalist…
Det känns som att Liseberg har haft lite väl många olyckor de senaste åren.
Det tyder på att parkens säkerhet inte är att lita på.
Det tyder på att parkens ansvariga är minst lika opålitliga.

Vd vet du om det Eric?
Liseberg hade innan denna händelse en stor olycka, och det var den med Lisebergsbanan. För ni för ursäkta. Flume Ride Olyckan var INTE Lisebergs fel. Är man så dum så man ställer sig upp, ja är det då Lisebergs fel? Eller ska dom limma fast besökarna i attraktionerna? Kanske ge dom Sobril så dom håller sig lugna?
WOW, ja det testar vi! Spunnet socker med sobril till alla!
Det är självklart tråkigt och hemskt när sådant här händer men det händer ibland och det kommer hända igen, men man måste faktiskt försöka se detta lite logiskt. En stor del av Göteborgs turistliv kretsar runt Liseberg, självklart är händelser som denna i Rainbow då skadliga för turismen och inkomsterna. Är någon verkligen så jävla dum så dom tror att Liseberg och dess ägare (Göteborgs Stad) skiter i säkerheten när dom samtidigt vet att olyckor av detta slag kan dra ner besöksantalet och att det i långa loppet kan betyda minus i protokollet? Liseberg står inför stora utbyggnader de närmaste åren, jag tror inte man vill bli känd som en park där folk åker i skräck
Kritisera gärna, ja till och med Liseberg, men skippa för helvete skitsnacket och hysterin.
Länge Leve Liseberg! En av världens bästa, vackraste och skojigaste nöjesparker
P.s Jag kommenterade Erics inlägg men det tog dom inte med. Bland annat föreslog jag att han skulle byta plastgolv varje år för dom kan man halka på när de blir hala. Vidare hoppades jag att han minst en gång om året bytte bil, för gamla bilar är livsfarliga. D.s
P.s Igår blev en person påkörd av en spårvagn. Jag vill härmed kraftfullt protestera mot att Göteborgs Spårvägar inte stängde av hela nätet av spårvagnar…. D.s

Bookmark the permalink.

2 Responses to Men för helvete….

  1. Rexxie says:

    Hahaha, du har helt rätt! Bara tanken på att stänga Liseberg och slänga ut alla besökare är löjlig!

  2. G says:

    Oj, vad arga vi var här då…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *