Tuve Skånberg – Sicken man

Livets Ord och dess mäktiga herre, alltså Ulf Ekman, har ett nytt TV-program. Programmet heter Ulf Ekman.nu.
Jag råkade av en slump hitta detta program och i avsnittet jag tittade igenom var Tuve Skånberg med. Jag orkade inte av olika orsaker se hela programmet men jag kom över en liten snutt där Tuve och Ulf talade om de stackare som varit emot homoäktenskap. Nu får de inga jobb, och Ulf nappade direkt och pratade om förföljelse. Det är ganska ofta som Livets Ord/Ulf Ekman/Världen Idag/Tuve Skånberg etc etc etc talar om förföljelse.
Ulf och Tuve var rörande överens om det mesta. Mest överens var de om hur snälla alla kristna är, och minsann kände Tuve till en kristen rörelse i Uppsala som till och med lät en ateist prata. Ulf skrattade och allt var så himla fint.
Jag vägrar av princip att länka till programmen härifrån, men gå in på en stor församling i Uppsala och vidare så kommer du hitta dom. Man lär sig massa av att studera Livets ord och dess ledare. Bland annat lär man sig hur väldigt ofta ordet kristen missbrukas.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Tuve Skånberg – Sicken man

  1. Jontas says:

    Jag brukar också titta ibland. Ett utav de bättre komediprogrammen som sänds på tv, men eftersmaken är väldigt bitter. Såg ett avsnitt där de berättade om hur de lyckats förtränga tanken på att gå ut och dansa på Palace. För även tanken var syndig men hon återfick snabbt sansen. Istället tycker om om att danska i kyrkan till psalmer för att på så sätt prisa Herren.

  2. ninni says:

    Nej du – sån smörja vill jag inte förstöra min dag med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *