Fingersagan fick en fortsättning…

Om ni vill se ett äckligt finger så KLICKA HÄR!
Efter mitt första besök på Axxesakuten som inte var en höjdare blev fingret sämre, och bilden är tagen 48 timmar efter besöket.
Jag tänkte att det kanske var dags för ett nytt besök så sagt och gjort, back to haunted house och nu sitter jag här med stort bandage runt fingret som nu är tömt på var och annan gegga. Det var massa skit i som hon rensade ut och dessutom krånglade hon med nagelbanden lite. Jag själv va jätteduktig som först tvättade rent fingret själv och som efteråt gjorde rent det igen. Man har ju liksom vanan inne och jag tycker det är lite coolt att se på när de ”opererar” på en själv 🙂
Inte ens bedövning behövde de sätta…Man är väl en man va!

Bookmark the permalink.

3 Responses to Fingersagan fick en fortsättning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *