Att ett finger kan göra så ont!

För några dagar sedan fick jag ont i ett finger, alldeles uppe vid nagekanten. Självklart har det blivit infektion i skiten och att något så litet kan göra så ont! Värken slår i fingret emellanåt och man blir snart galen.
Jag som tycker att sjukhus är lika roliga som rotfyllningar har ingen lust att besöka dom, och absolut inte på en långfredag så jag ringde sjukvårdsupplysningen istället. De sade att man ska inte sticka hål utan istället ska varmt vatten och tvål och sedan alsolsprit göra underverk.
Än har jag inte märkt av detta underverk, men det är ju underverkens tid på året så skam den som ger sig. Jag har i alla fall varit smart och ringat in svullnaden, sprider det sig får jag väl besöka någon läkare som kommer titta på det och sen säga samma sak som sjukvårdsupplysningen.
dsc00018.JPG

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *