Varför är det synd om Tito?

Jag förstår inte pressen. Av någon anledning verkar all inriktning på den enigt fällande domen idag gå ut på att det är synd om Tito. ”Jag är oskyldig”, säger Tito och snart kommer han svimma igen framför kameran
Är det synd om alla som döms till våldtäkt i Sverige? Jag är ingen jurist men jag vågar sätta en liten peng på att flera människor som dömts för våldtäkt också hävdat sin oskuld.
Hela mediacirkusen runt Tito har varit sjuk redan från början, och Tito har utnyttjat pressen till max med sitt spel och lösnummerkåta journalister har glatt spelat med. Från början till slut har de gjort va de kunnat för att detta ska bli ett svenskt ”OJ Simpson” fall.
En enig domstol ansåg att det stod utom all tvivel att han gjort sig skyldig till våldtäkt. Då är det fanimej inte mer synd om honom än om någon annan som blir dömd för samma brott. Så nu får vi väl utgå att pressen, och framförallt Expressen och Aftonbladet, nu tar upp ALLA stackars våldtäktsmän som blir dömda. Skapa en egen sida för dom där de kan bryta ihop och tuppa av tillsammans.
För inte är det väl skillnad på om en volvoarberaee våldtar någon än om en operasångare gör det?
Vad jag själv anser…
Tito är dömd för en fruktansvärt brott där han lämnat djupa sår i sitt offer. Sår som offret kommer få leva med i resten av sitt liv. Tito Beltran är en vidrig människa. Det har rätten sagt, på sitt sätt. Att sedan Tito försöker få det hela till en gigantisk konspiration gentemot honom säger mer om honom själv än han anar.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Varför är det synd om Tito?

  1. Ekorren says:

    Word. Jag är mest förvånad att rätten för en gångs skull verkar göra något rätt, trodde först de skulle släppa han så som han spela apa.

  2. Veronica says:

    Jag håller med dig helt och fullt. Varför tror kändisar att dom kan komma undan med saker och ting?
    Lås in honom och håll fast vid de två åren han fick. Men nu när han överklagat skall väl Leif Silbersky ta över fallet, alla kända namns beskyddare…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *