Sammanfattning: Deltävling 2 2008

Och låg mig börja med….
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Förbannelsen är bruten! Carola styr inte längre festivalen! Det funkade inte med förkylningar, gråt och dammhosta och all annan skit som divan försökt sig på i kvällspressen. Detta år var fanimej en EXAKT repris från året då hon vann med skriklåten Evighet. Carola var så dålig i slutet så hon fick mima istället etc. Detta år var inte Gud på hennes sida. Han är väl upptagen med att skälla på IOGT för att de sparkade ut Åke Green så Han missade att festivalen gick idag.
Det blev andra chansen för allas vår senapsgula kyckling och hennes kumpan. Visst kommer hon vinna där, men det spelar ingen roll. Förbannelsen är bruten och jag jublar.
Det var rätt låtar som gick vidare till Globen. Sannas låt växer och växer och jag, fjolla som man är, fick tårar i ögonen när hon tappade texten i lyckoruset. Ja, Empty Room är helt klart festivalens bästa fram tills nu i alla fall.
Den andra vinnaren, Just a minute, är också en skön sång. Man blir glad av den och den är en perfekt kontrast till Sannas. Så idag svenska folket gjorde ni rätt.
Annars var denna deltävling en helt OK sådan. Enorm blandning på låtarna och showen i sig var också godkänd. Fast ta bort dom där sjuka dansarna i pausen. Ni får ursäkta om jag är okulturell, men att springa fram och tillbaka och vifta med en näsduk är fan inte dans. Jag har sett sånt innan, och då arbetade jag på psyket.
Sedan måste jag försvara Nour El-Refai lite. Det har klagats som fan på henne och jag tycker det är orättvist. Om nu SVT ska ha detta med att snacka lite med artisterna efter varje låt är detta ett bra sätt att lösa det på. Ingen artist får ha för mycket tid, och ingen får sticka ut för mycket. Att då snacka ”skit” på detta sätt är helt klart lysande och själv älskar jag självupptagna programledare i en värld där alla slåss om uppmärksamheten. Så GO Nour El-Refai!
Deltävling 2 är klar. Nästa vecka är den BWO. Jag har redan laddat upp med handdukar, toapapper och skydd för soffan efter allt dräggel som kommer bli när den vackraste mannen i Sverige ska sjunga, Martin Rolinski

Bookmark the permalink.

2 Responses to Sammanfattning: Deltävling 2 2008

  1. Martina är rätt söt också. 🙂

  2. Walentine says:

    Ja Karin! Jag håller med, riktigt söt e hon 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *