Sammanfattning: Deltävling 1 2008

Tja, det är nu 2 timmar sedan festivalen slutade och jag kommer på mig att jag inte kommer ihåg hur någon låt lät. Exakt så som det ska vara alltså. Ändå finns det några saker man kommer ihåg
1. Än en gång ska SVT ha beröm för hur detta ”spektakel” ser ut. Jag är grymt imponerad av scenen och hela showen i sig. Det var vissa småsaker med ljudet när man hoppade mellan folket men det kan man leva med. Det här när Melodifestivalen sänds som man inser att TV4 är rena skiten när det gäller stora produktioner.
2. Kristian, låt honom bli programledare i all evighet. Han är så förbannat skicklig och hans humor och coola stil passar så extremt bra ihop med det andra.
3. Amy! Ja hon vann och det gjorde hon med besked. Helt klart värt sin segerplats i denna deltävling. Dessutom framstår hon som en tös med benen på jorden, vilket är kul. Hej Amy!
4. Christer Sjögren däremot, fy fan. Vilken jävla skit. Jag blir allt mer säker på att detta är en kupp från SVT för att se om mitt hjärta klarar av det här.
men Melodifestivalens stora segrare är redan utsedd och det är Björn Gustavsson!
Redan i hans medverkan i Parlamentet så ser man att detta är den ”nya” Robert Gustavsson. Så sanslöst rolig och så extremt jävla cool. Fortsätter han i samma stil kommer Melodifestivalen 2008 bli hans Eriksgata.
Sen är han bara såååå söt
Vidare kan vi konstatera att QX är lite ledsna för att ”Gayfavoriten” Velvet åkte ur. Hur blir man en ”gayfavorit”? Vad är det för toner som behövs för att man ska uppnå denna speciella nivå? Jag själv t.ex avgudar Mozart. Är han en gayfavorit då? Men jag gillar ju Kent också och en del låtar med Metallica. Fast jag gillar inte all musik med Metallica. Betyder det då att Metallica är en Bifavorit?
Så många frågor, så få svar….
En vecka till skatan ska sjunga i festivalen igen. Må vår Herre göra hennes mikrofon oduglig
En sista minnesbild 🙂 ….
bjorn3.jpg
Bilden kommer från Sveriges Television – Hela Svenska Folkets TV. (så bilden är fan min!)

Bookmark the permalink.

2 Responses to Sammanfattning: Deltävling 1 2008

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *