En fundering….

I år ska en medelmåttig IDOL artist sjunga årets gaylåt. Det enda hon egentligen gjort för världen är att hon är en HBT-person. Inom den världen räcker nämligen det. Nästa år kommer visst en kille sjunga som i skolan var med om en grupprunk i gymnastiken…
Ett tips kära Pridare….
Varför inte testa att låta en HETEROSEXUELL människa som skiter i om folk är homosexuella eller inte sjunga!? Varför inte testa att bredda eran kamp så den når utanför Tantolunden och de stringklädda poliserna
Eller kan det va så att Stockholm pride egentligen inte vill leva i samma samhälle som andra. De vill vara lite speciella och då måste man leta länge efter att hitta en artist som det är skitsamma hur hon eller han är som artist, bara personen är i alla fall är lite smått bisexuell.

Bookmark the permalink.

4 Responses to En fundering….

 1. Joel says:

  Jag tror att den världen hellre tar en heterosexuell person än en bisexuell… eller, det beror på kön. Att vara bi och kille är coolt även bland hbt-världen. Att vara tjej och bi är sexigt bland heterosexuella män men ses ned på av andra. Typ. Och så klagas det på heterovärlden…

 2. Nä, vadådå? says:

  Let’s have comment war! Or more like tonåringen against gayness.
  Ingen är gay, ni bara tror det för att rfsu har lurat i er det. 😛
  Ha en bra dag!

 3. Walentine says:

  Har RFSU lurat mig att tro det?
  Jag som trodde det var borgarna

 4. Rexxie says:

  …och varför skulle just RFSU ha lurat oss? Borde det inte ha varit RFSL i så fall ???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *