Ema Telstar – Sicket Fiasko

Igår skickade EMA ut ett meddelande om att George Michael är flyttad från Stadion till Globen. Man skriver att George Michaels konsert bäst lämpar sig inomhus. Att herr Michael fortfarande ska sjunga utomhus i alla andra länder skriver inte Ema något om och nu kommer vi till det bästa. Nu ska man skicka in biljetterna till Globen för att få nya, och det är jag som ska betala skiten. Man kan inte direkt skicka ut ett bokningsnummer utan först ska de gamla in. Sedan får man välja om biljetterna ska skickas per vanlig post eller lämnas ut genom ATG. Om man väljer ATG måste man också betala för serviceavgiften. Det kallar jag idiot det!
Nu kanske någon tänker, ”men hur ska dom trycka in all publik från Stadion i Globen??”
Ja, allt är ju mycket enkelt. Man har helt enkelt inte sålt tillräckligt med biljetter och inte vill George sjunga inför en halvtom Stadion. Kanske var det dumt att släppa extrabiljetter i Danmark innan man sålt klart i Sverige? I vilket fall som helst kan man räkna med att det kommer bli kaos. EMA erbjuder till och med folk att byta ut sina ståplats mot sittplats och det förstår man. Innerdelen på Stadion är något större än Globens om man så säger. Fast det är bedrövligt dåligt att jag ska betala för rekommenderad post för att EMA klantar till det, och jag utgår ifrån att vi som nu tvingas till det här får någon ersättning när vi kommer till konserten.
Bedrövligt EMA, rent bedrövligt
[tags]George Michael, EMA-TELSTAR[/tags]

Bookmark the permalink.

One Response to Ema Telstar – Sicket Fiasko

 1. Hej!
  Vi är två tjejer som nyligen startade företaget AGUA IRIS. Vi säljer Unika BI & Regnbågssmycken. Vi undrar om Du skulle vilja hjälpa oss och länka till vår webbshop på din blogg. Det är så dyrt med nätreklam idag och vi har ingen budget ännu innan vi kommit igång. Därför satsar vi på att komma upp med länkar där HBT-människor samlas.
  Vi skulle bli jätte glada om du skrev något om oss!
  Vi har själva skrivit några rader som du kan plocka ifrån om du vill 😉
  Det finns alldeles för lite regnbågsprylar i Sverige, egentligen är det väl bara QX, och de har mest samma saker som går att köpa i alla andra regnbågs-pyl-shopper runt om i världen. Vi vill skapa en motpol med nya grejer till bra priser, så att alla har råd. Vårt mål är att vi alla HBT-människor ska våga visa vilka vi är. Att lyfta fram regnbågsflaggan och BI flaggan så att vi verkligen syns. Vist e det kanske drömmen att ingen ska behöva snacka om vilka de blir kära i jämt, utan det ska vara lika normalt att vara gay som hetero. Så är det ju inte idag och många går omkring och är alldeles för ensamma i sina tankar o känslor. Därför är det så härligt att träffa folk på stan som verkligen vågar visa vem de är. Som bär regnbågsflaggan med stolthet, eller håller hand med sin älskade.
  Det är svårt att nå alla andra som inte bor i Sthlm där vi själva bor. Här kan vi sätta upp reklam men det är kanske egentligen inte här vi behövs som mest, utan ute i landet. Där det inte är lika vanligt med HBT-människor som vågar visa vilka de är. Kanske vågar inte Anna i Dala Floda stoltsera med sin regnbågsflagga men bara känslan av att ha den hemma kan ge massor med styrka. Det är så vi känner det, vi vill ge styrka till alla att våga visa vem de är. Och känna stolthet.
  Vi kan berätta lite om oss själva. Vi är Mirjam & Fanny Cameron. Vi gifte oss januari 2006 och hela idén startade när vi var på vår bröllopsresa jorden runt. Vi hittade på vägen vävda band i regnbågsfärgerna, tygmärken, stenhängen, och pärlor i massor. Vi e väldigt pyssliga och idén var född. Vi är 22 och 25 år och bor med vår katt och motorcykel i Sthlm och är väl som de flesta andra flatpar. Fanny pluggar till bland annat idrottslärare och Mirjam jobbar som designer/fritidsledare på en ungdomsgård i Solna. Vi skulle bli underbart glada om ni alla berätta om oss, inte bara för vår egen skull utan faktiskt för att vi vill inspirera andra.
  Mvh Mirjam & Fanny Cameron
  http://www.aguairis.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *