Dags att gå ut i solen!

Dagbok 9 maj 2007

Nej men hejsan! Jag heter Walle och skrev tidigare dagbok här 😛
Jo jag är väl så sakteliga tillbaka nu.
Jag har börjat jobba igen och insåg idag att det blivit vår och nästan sommar sedan jag försvann från den vanliga mänskligheten.
Det har varit skönt att hålla sig borta ett tag. Totalt isolerad jag har väl inte varit men nästan. Två gånger under denna period har jag träffat folk och det har varit väldigt skönt.
En del tror säkert att jag enbart suttit med Second Life och visst stämmer det på ett sätt. Samtidigt vet jag idag att dessa tre månader kanske varit de nyttigaste i mitt liv på år och där.
Hela min tillbakadragelse har varit som en resa i mitt liv för mig. Jag har lärt mig vad jag är bra på, och jag har lärt mig vad jag behöver jobba på. Jag har lärt mig att jag har vänner i mitt liv, och jag har lärt mig att jag har människor som kan dra åt helvete.
Jag har lärt mig att jag idag skulle klara det jag får tre år sen led så mycket av, just på grund av att jag idag tror på mig själv mer och jag har också lärt mig att ingen skulle idag kunna göra det de gjorde då mot mig.
Under hela denna tid har jag emellanåt ställts inför små prov. Små saker som hänt som liksom fått mig att bekänna färg för mig själv och för andra. De har varit nyttiga och inte särskilt jobba heller.
Så det är inte samma Walle som skriver idag som för tre månader sen, eller jo samma Walle är det. Fast idag en Walle som mer känner igen sig i sig själv än för tre månader sedan.
Jag skriver mer sen, nu e min rast snart slut. Innan det ska jag dräggla lite åt George Michael och sen ska jag ringa Mike.
Så allt har inte ändrats….
Kram!
/Walle

Bookmark the permalink.

4 Responses to Dags att gå ut i solen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *