Arbetsvägran

Idag ringde nån kvinna/tjej/sak från Trygghetsjouren. Det var kris på jobbet med personal i morgon bitti och hon ville beordra in mig. Det ville inte jag förklarade jag. Då fick jag veta att jag måste ha giltigt skäl till att säga nej. När jag då förklarade att jag varit sjukskriven i 3 månader för ryggen och nu jobbat första veckan och helt enkelt inte ville anstränga mig för mycket om min rygg skulle hålla så fick jag veta att det inte var ett riktigt bra skäl. Det lilla flickebarnet på Trygghetsjouren förklarade att om hon inte fick in någon annan så skulle hon beordra in mig. ”Du kan ju försöka”, tyckte jag.
1 timme senare ringer det lilla flickebarnet igen och säger att hon beordrar in mig i morron mellan klockan 7-14. Jag förklarar att jag vägrar komma och får då veta att hon kommer göra en anmälan om arbetsvägran på mig (sånt man kan få sparken av förklarade hon). Jag förklarade att jag tyckte hon skulle göra det och när hon skrivit klart kunde hon dra åt helvete.
Jävla subba.
Gud vad jag längar tills på måndag. En orkan kommer dra in över kontoret på mitt jobb. Nu räcker det!
Wal – Is Back!

Bookmark the permalink.

2 Responses to Arbetsvägran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *