Nu ska vi hata Second Life!

Först skrev Aftonbladet och nu skriver Expressen om Second life. Självklart med samma grävande stil som tidningarna gjort sig kända för…
Det jag gillar mest är att Expressen och Aftonbladet gnäller över sexet i Second Life. För dessa tidningar måste det väl SL i så fall vara en våt dröm. Eller förlåt, nu ska jag inte vara sådan. Vi behöver den grävande press som AB och EX står för.
Hur var det nu? Hade Colin Farrell en stor penis eller inte Aftonbladet? Ni har ju inte nämnt det på skitlänge nu och snälla skriv lite mer om Anna-Nicole och hennes sexliv, jag måste få veta! Kan ni inte sen vara snälla och visa bilden på Ola Salos penis igen?
Vidare vill jag också tacka Expressen för deras djupa och mycket intressanta artikel om vad jag inte bör göra i sängen. Tack vare Expressen och deras fantastiska tidning har mitt sexliv blivit bättre och jag känner mig som en ny människa.
Fast nu orkar jag inte skriva mer, jag ser att Expressen har en annan mycket viktig artikel jag ska läsa. Den handlar om det största hotet mot mig: Impotens!
Efter det går jag väl tillbaka till Second Life tror jag. Denna ödesmark fylld med sex och äckelheter, och journalister från kvällspressen. Undras om jag satt på någon av dom där
[tags]Second Life[/tags]

Bookmark the permalink.

2 Responses to Nu ska vi hata Second Life!

  1. Johan Howard says:

    Va, gillade inte du heller deras reportage? 🙂
    Mvh Johan

  2. Hädiskt att ha så mycket sex med helt okända människor.
    Va de skönt elle`?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *