Jo då, jag lever

Jo då, jag lever fortfarande 🙂
Efter påsk eller runt där kommer jag tillbaka så oroa er inte. Tack i alla fall till alla som hört av er! Jag mår inte dåligt och jag mår inte skit, jag behövde/behöver bara en liten paus från mänskligheten och det har jag fått.
Däremot undrar jag om någon här som är bra på photoshop och som gillar design känner för att tjäna lite pengar. Du ska i så fall göra underlag för kläder. Jag lovar att det inte låter så svårt som det är (säger han som inte kan dra ett rakt streck med PSP)
Tanken är att man ska göra kläder, främst t-shirts och byxor och Ja de är till SL (som allt mer börjar göra att jag snart inte behöver jobba i verkliga världen längre.
Det finns 2 mallar att använda sig av i psd format:
En för t-shirts
rsw-t-shirt-kopiera.jpg
Vars orginal med lager och allt finns HÄR
och en för byxor
cmff-master_template-lower-kopiera.jpg
vars orginal du hittar HÄR!
Så se till att ge er ut och ”sy” nu. Har ni några frågor så kontakta mig på webmaster[snabela]walentine.com
Ni kommer alltså få betalt för era kreationer i riktiga pengar (om jag är intresserad av dom) Vi är på G att starta en klädfirma i SL. En firma som ska ha vardagliga kläder för Den öppna människan. Självklart kommer butiken/butikerna bli moderna och självklart kommer butikskedjan få namnet:
wal_logo-kopiera.jpg
Vi hörs!
Puss!
/Walentine

Bookmark the permalink.

5 Responses to Jo då, jag lever

 1. Darya says:

  haha! du är galen!

 2. Knopp says:

  Jag har en kusin som är en jävel på design.
  http://www.artroing.se/

 3. trollhare says:

  Skönt att veta att du inte ligger under en sten nånstans…
  Glad påsk!

 4. Ina says:

  Hmmm… det var som jag misstänkte. Du skulle inte ”get a life”. Du skulle ”get a second life”. Håhåjaja. 😉

 5. Rexxie says:

  Nu är det efter påsk och vi lääääääääängar!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *