En rapport från den riktiga världen

Dagbok 11 april 2007

Ja livet går vidare, så mycket kan jag ju avslöja direkt. Som du säkert märkt så har jag hållit mig borta ett tag, mycket medvetet och nödvändigt. Jag vet faktiskt inte ens om jag är tillbaka fullt ut.
Jag kände att jag behövde ta ett break från bloggen och från mitt liv och från ungefär allt. Inte för att jag mådde direkt dåligt utan mer för att jag helt enkelt bara behövde ett litet andrum. Nu har jag fått andas ett tag och det har varit mycket skönt.
Vad har jag då gjort kanske du undrar? Ja, en del skulle säga att jag varit begravd i Second Life och varit totalt isolerad från andra. Delvis stämmer det, då jag knappt pratat med en människa de senaste veckorna men isolerad vill jag inte kalla det för det har varit mycket självvalt och nyttigt. I lördags träffade jag Robban och Knopp lite och de är de enda jag träffat som inte bor här.
Riktigt vad som kommer att ske i framtiden med bloggen vet jag inte, men jag vet att det kommer att dröja ett tag (hur länge vet jag inte) tills jag börjar skriva om HBT-frågor igen. Just nu skiter jag i all världens HBT folk, jag skiter i både äktenskap och förföljelser och jag funderar allt mer på om det verkligen är värt att engagera sig i. Kanske borde jag engagera mig mer i miljöfrågor eller liknande, inom de grupperna finns det ju folk som har vett på att uppskatta engagemang. Ja, jag har kommit på det: Jag vill inte vara homosexuell längre. Nej! Detta är ingen ”gå tillbaka in i garderoben” nyck jag drabbats av. Jag är väl medveten om vad jag är och hur jag är, men jag vill trots det inte vara homosexuell. Jag är på ren svenska så jävla less på bögar, på bögvärlden och dess idioti. Riktigt vad bögvärlden är vet jag inte, men jag vet att jag mest sett baksidan av den. De normala bögarna lyser med några undantag med sin frånvaro, förutom på bloggar. Antagligen har väl de flesta av dom flyttat Stockholm eller Hamburg eller något. Kanske går denna känsla över, kanske inte, det vet jag inte nu så det får tiden utvisa.
Jag har tänkt på en sak i SL när jag brukar svepa omkring bland den världens gayställen. Varför blir det så att straighta har normala klubbar medan homosexuella startar gayställen som enbart går ut på att visa kuk eller att få knulla? Jag är inte pryd, inte det allra minsta men jag vill inte se exakt att ALLT ha ett samband till sex. Jag diskuterade det med Joel igår och vi kom fram till att det nog är så att det honom homovärlden antagligen är lättare med det sexuella bejakandet men har det inte gått får långt? Varför måste bögar livet ut bete sig som fjortisar? När jag sedan fortsätter att fundera tänker jag på äktenskapsförslaget som lades fram. Man hör bögar skrika om hur fel det är, hur synd det är om dom etc men fråga er istället vad ni gjorde INNAN förslaget lades fram. Eller var man kanske för upptagen med rosa drinkar och frossande i nya vårkollektionen från valfri klädkedja?
Ja, jag är elak och dum nu men det bjuder jag på. För under den senaste tiden och framförallt de senaste veckorna har jag allt mer känt att jag inte fått ut ett skit av det man gjort. Det ger mig ingenting längre att slåss för rättigheter jag själv aldrig kommer ha nytta av.
Så Walentines värld skrivs inte längre på ett tag framöver från regnbågens land. Jag har flyttat därifrån. Jag ser mig inte längre som homosexuell för just nu är homosexuell det samma för mig som att vara självmordsbombare och samtidigt kalla sig för fredsälskare.
Nu ska jag strax till jobbet, jag började jobba igår och efter en timme pajade ryggen igen. Idag ska jag göra annat på jobbet som inte inkluderar att bära omkring på de gamla. Ingen läkare i världen vill engagera sig i min rygg så det får väl vara så här.
Trots allt trivs jag ganska bra i tillvaron nu, men om det får jag skriva mer sen om. Jag trivs att inte vara homosexuell.
Jag heter Walentine, jag är en man som tyvärr har den dåliga egenskapen att jag faller för killar. Är det nu jag ska gå med i Medvandrarna?

Bookmark the permalink.

10 Responses to En rapport från den riktiga världen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *