Består Västtrafiks ledning av idioter?

Till hösten försvinner bland annat buss nummer 40 i Göteborg. Den bussen är känd för att den nästan alltid är trasig, kommer för sent och att den går till Backa. Saker som hör till Backa i Göteborg brukar oftast vara sönder, och det beror på alla dessa ungdomar som det är så synd om och som därför får göra som de vill enligt myndigheterna.
Nåväl…
Backa med grannområden ska få så kallade Stombussar. En ”ny” form av buss som kör hela tiden och som brukar kallas för spårvagn med däck. Detta är jättebra då Västrafik annars gjort vad man kan för att så många som möjligt ska ta bilen om man bor i Backa.
Fast nu går det rykten, de är EJ bekräftade, att bussarna istället för att köra över Backaplan och sen över Göte Älvbron nu ska ta Tingstadstunneln in mot stan. Stämmer detta är det katastrof och räkna med att det runt klockan 16-18 på vardagar kommer stå en kö av just Stombussar i denna förbannade tunnel.
Kanske är detta beslut det dummaste Västtrafik någonsin tagit, och då finns det gott om beslut att välja på och det bevisar bara att Socialdemokraterna i Göteborg inte alls har ont av människorna som bor utanför centrum, de vill bara inte ha in packet i stan.

Bookmark the permalink.

One Response to Består Västtrafiks ledning av idioter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *