Anders Brogren läser som han vill…

”Guds tjänare” Anders Brogren har en rubrik på sin hemsida:
Walentine Andersson startade ett upprop mot Yngve Kalins lista. Nu vill han inte längre vara homosexuell!
vidare länkar Brogren till mitt senaste dagboksinlägg.
Det finns en mycket intressant sak med detta patetiska sätt att väcka uppmärksamhet på och det är att människor som Brogren gärna trampar på lik för att få fram sin hatiska propaganda. Skitsamma vad som står i inlägget, kan dom tjäna något på det tar dom chansen. De har samma syn på tolkning som kvällspressen har, dock är kvällspressen mindre farlig.
Vidare då till dig Anders…
Om du läst allt, vilket du säkert gjort men skiter i det, så hade du också kunnat läsa att jag mycket väl är medveten om vad jag är, eller är det ordet homosexuell du hakar upp dig på? I så fall ok men jag kan försäkra dig om Anders att en blond vältränad manskropp fortfarande är något som kan få Walentine att tänka tankar som skulle få dig att rodna.
Så var snäll och ge fan i att blanda in mig i den hatiska kamp emot andra människor som du för. Engarera dig istället i att Scandic tagit bort biblar och annat ”viktigt”. Jag är fortfarande en man som tänder på sex med andra män, att jag valt att inte kalla mig något alls har du inte med att göra. Ordet homosexuell står väl inte i Bibeln heller eller så varför hakar du upp dig på det.
Jag är så less på svartrockarna….

Bookmark the permalink.

4 Responses to Anders Brogren läser som han vill…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *