Walentines Värld blir film

Nyfiken på vem Walentine är?
Nyfiken på vem han verkligen är?
Nyfiken på hur han ser ut????
Hösten 2007 kommer filmen om Walentine. Ja det är faktiskt sant. Bolaget Koma Film ska spela in en ”bakom” film om den här bloggen. Frågor som ställs är självklart varför bloggar man och vem är Walentine, människan bakom bloggen?
Som av en slump blev herr undertecknad fjolla utvald och vad kul det ska bli! Nu måste jag hårdbanta så jag blir snygg till inspelningen 🙂
Tänk, jag ska få en helt egen film där jag kan få dissa Åke Green samtidigt som jag får hylla allt från Jesus till George Michael och berätta för världen hur snygg jag tycker Idol-Danny är (och Måns).
Walentines Värld – Människan bakom rösten från regnbågens land, snart i levande bilder!
P.s Nej detta är inget aprilskämt, utan väldigt allvar. Vänta får du se. De e ju egentligen inte jag som gör så mycket utan dom. Jag ska väl bara tjöta på som vanligt 🙂 D.s
[tags]Walentine, film, dokumentär[/tags]
Intressant.se

Bookmark the permalink.

6 Responses to Walentines Värld blir film

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *