walentine.com görs om….igen

Jag har gillat temat som denna blogg haft det senaste ganska mycket faktiskt, men samtidigt har temat innehållit en del totalt obegripliga buggar och missar. Nu har jag tröttnat på dessa missar så på samma sätt som tidningen Världen Idag åker här hemma, på samma sätt åker nu denna versions design av Walentines Värld.
Efter idogt forskade och sökande har jag hittat en layout som jag blev väldigt kär i och nu gäller det bara att sajtens tekniker (LÄS: Mike) fixar med lite grafik och färger så blir sajten snart klar. Mike som är en snäll människa, en söt människa, ja en riktig tuss kommer självklart snabbt och redigt fixa detta när tid finns (om ni tror att fjäsket här biter på Mike så tror ni fel. Här kan vi snacka om en kille med stil :))
Så gör er beredda! Snart är det dags för Walentines Värld version 3…eller är det 4…nej det är nog nummer 5. Ja så är det!
Walentines Värld version 5.0, snart i en webbläsare nära dig!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *