Världen Idag Loves Poland

Polen, vårt lilla katolska homofoba ”grannland” dyker allt oftare upp hos Världen Idag som en kompis man månar om och egentligen är det ju helt naturligt. Polen som allt mer går kamp för att bli det mest homofoba landet i Europa måste ju vara en drömkompis till Carin och de andra ”kristna” på Världen Idag. Sedan har vi ju abortfrågan som ju också är en viktig punkt för Carin och Livets o…jag menar Världen Idag.
Världen Idag and Poland sitting in a tree K I S S I N G

Bookmark the permalink.

3 Responses to Världen Idag Loves Poland

  1. Om två veckor kommer koalisionen i Polen att lägga fram ett lagförslag där man ska kriminalisera poronografi. fängelse upp till två år för att sälja en playboy du 😀 Lagen tros att gå igenom.

  2. Tor Billgren says:

    Dessutom vill de införa en lag som förbjuder spridning av information om homosexualitet. Fängelsestraff för förseelsen diskuteras. Homosexuella lärare skall kunna avskedas. Mer om detta på Antigayregorikbloggen i länken ovan.

  3. Nä, vadådå? says:

    Nämen? Dom är lika toleranta som ni ju.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *