Välkommen ombord Mona!

Som svensk är jag glad. Som sosse är jag lycklig och som bög är jag i extas. Nu är Mona Sahlin vår nya ledare och jag ser fram emot en kvinnlig partiledare som jag tror kommer att föra S mot nya höjder.
Den närmaste tiden kommer det säkert att dyka upp avslöjanden om Mona i media. Det har jag trott ända sedan det blev klart att hon skulle ta över S, och jag hoppas att hon orkar rida ut dom stormarna. För Socialdemokraterna behöver Mona och det var samtidigt hög tid för Göran att avgå. Han var trött vilket ju märkts då han inte setts till knappt efter valet.
Så nu tar S nya tag och ger sig in i en ny framtid och nu hoppas jag att Alliansen får det jobbigt. De har haft det alldeles för lätt hittills, och nu ser vi till att ändra på det. S behöver ryckas upp tiden är inne för S att modernisera sig, och jag tror inte de kunde få någon annan som passar bättre till det uppdraget
Aldrig har jag längtat så till valet 2010. Då ska Alliansen bort och då ska vi försöka rädda det som är kvar av det här landet.
Go Mona!

[tags]Mona Sahlin, Socialdemokraterna[/tags]

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *