Utmanad!

Jag blev utmanad idag av tre personer:
Annan
Catarina
Tommy
Till skillnad från Tommy lägger jag mig inte på rygg utan jag ställer mig upp rak som en man och antar den:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.
 
Oj detta blir svårt med tanke på hur jävla skum jag är men här är i alla fall 6 stycken saker som gör att Lillhagen aldrig bör läggas ner…
1. Klämma på bröna
När jag är och handlar så brukar jag roa mig med att klämma på brödlimpor. Tycker det är jättekul att göra sönder dom faktiskt. Detta har jag gjort sedan jag var liten och det har aldrig slutat vara en rolig sak. Ibland funderar jag på att räkna ut hur mycket arga kunder jag orsakat som kommit hem med en Skogaholmslimpa som är trasig i mitten.
2. Jag avskyr barnvagnar.
Eller nej, jag h a t a r barnvagnar. Jag hatar dom på bussar och jag hatar som som kör barnvagnarna. För av någon anledning tror dom att dom äger mig, bussen och världen. Detta är inget moment som gör en irriterad utan det är en kamp jag för. Det händer till och med att jag blir så irrriterad på de jävla vagnarna så jag går av och byter buss. Om jag någonsin blir politiker ska min första lag att genomföra bli att barnvagnar ska betala dubbel avgift. Barnvagnar för tvillingar ska jämställas med narkotika och förbjudas helt.
3. Jag gråters sanslöst lätt ibland.
Jag har väldigt lätt till tårar, kanske för lätt. Jag kan gråta för att jag är ledsen eller glad eller lyckig. Dessutom är jag expert på att gråta för saker som komma skall. Ett exempel är t.ex när Zuzzi hoppas upp i min säng och lägger sig på sida med tassarna mot mig och spinner. Du blir jag först glad och sen börjar jag tänka på att hon inte kommer finnas för alltid och då bryter jag ihop totalt.
4. Jag sjunger, alltid!
Jag kan inte höra en låt utan att sjunga den. Är jag ensam sjunger jag hela tiden när jag spelar musik och ibland blir det nog tröttsamt för Henke sade för ett tag sen när jag fråga om de va OK om jag spela musik att, ”Ja men snälla sjung inte”
Jag som trodde jag hade fin sångröst 🙁
5. Jag älskar sår men hatar fötter!
Bland det mest intressanta jag vet är sår. Jag älskar att lägga om sår, tvätta och sköta om dom. Ju större och djupare de är desto bättre. Däremot har jag sanslöst svårt för fötter. Bland det äckligaste jag vet är att se bilder på folk som slickar på varandras fötter, jag mår illa direkt. Jag tycker helt enkelt att fötter är äckliga och anser att fotvårdare är konstiga människor.
6. Jag har sjukt jobbigt minne
Jag har så kallat fotografiskt minne, och det är inte lika kul som det låter. Jag kan lära mig texter, citat, låttexter etc etc hur lätt som helst och jag kan ordagrant komma ihåg långa konversationer med folk. Då kommer jag ihåg vad alla sagt, sett ut och var vi var någonstans när det skedde. Detta kan iofs vara bra ibland, som när ens ex ljuger 😉 men det kan också vara en förbannelse då man aldrig glömmer nåt. Priset jag gått betala för det är att jag är värdelös på att komma ihåg telefonnummer och födelsedagar. Så om jag glömmer din födelsedag beror det inte på att jag inte bryr mig, utan det beror mer på att jag kommer ihåg vad du sade den där dagen för 3 år sedan när vi var där du vet och du hade det där på dig.
Med tanke på att jag fick tre utmaningar själv så utmanar jag följande tre personer:
Peter
Jerry
Dana
Uppdaterad!
Jo en sak till…
Jag får alltid en sådan stark vilja att svänga med baken så fort jag hör Shirley Clamps ”Min Kärlek”
Vad kallas sånt?

Bookmark the permalink.

6 Responses to Utmanad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *