Nu är det klart: Jag avskyr Mika

Ok, nu har jag försökt och försökt men jag klarar det inte! Jag avskyr Mika och jag fullständigt hatar låte Grace Kelly.
Jag är hemskt ledsen men låten låter som en inspelning gjord på ett psyksjukhus inspelad av 15 maniska människor som alla är drabbade av en psykos. Jag blir på dåligt humör när jag hör han skrik och jag får huvudvärk av hans barnsliga omslag och hemsida.
Nu läser jag på QX och på andra ställen att Mika visst är poppis i ”gayvärlden”. Betyder det då att jag inte är gay? Eller är jag ingen äkta Gay? Är jag bara en låtsasgay som tror jag är gay men när Mika sätts på visar sig vara bi eller nåt? Kan jag ha levt i förnekelse? Är jag egentligen äcklad av killar men vågade inte säga nej men när Mika sätts på får jag nog och erkänner för mig själv och andra hur det egentligen ligger till. Frågorna Mika väcker är många, och svaret är bara ett.
Om Mika är stor inom gayvärlden har jag bäst musiksmak av alla! WHOHO
Mika ska vara en blandning av Freddie Mercury och George Michael läste jag. Det kanske stämmer men skillnaden är att dom två var/är bra. Mika är ren skit. Psykomusik när det är som allra sämst.
*återgår till Madonna*

Bookmark the permalink.

5 Responses to Nu är det klart: Jag avskyr Mika

 1. Peter says:

  pff, fjollmusik alltihop! Tacka vet jag Johnny Cash! Där har du en äkta man! ;]

 2. Jerry says:

  Madonna låter bra…

 3. Walentine says:

  Jerry, madonna e bäst! Förutom en person då… Sen kommer hon 🙂

 4. Darya says:

  han är kanon!

 5. *Q* says:

  Äsch!
  Mika är gudomligt bra ju – men jag är förvisso bara 35?, hetero småbarnsmorsa, så jag har ingen koll 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *