My heart will go on

Dagbok 1 mars 2007

Ja jag vet att denna låt är sönderspelad, men det är så vacker och det står jag fast vid att jag tycker. Den är en sån där, ”vagga ihop och mysa” vilket ju skett till Celine Dions vackra stämma. Dessutom fick jag lära mig varför Stockholm heter STOCKholm en gång me…aaahhh vilka minnen
Så, ska man sammanfatta denna dagen då kanske. Den har i alla fall gott i hälsans tecken idag. Jag har varit ute och gått, och jag har varit löjligt hälsosam med maten. Groddar, gurka och tomat, se upp för nu kommer Walle lägga er på fat! YEAH!
Ja, till efterrätt åt jag självklart lite choklad som jag fick av Rexxie, men det är nyttigt att äta choklad efter maten har jag fått lära mig. Mumsigt var det och vad glad han gjorde mig. Tack Rexxiesnutt! 🙂
Resten av dagen har jag faktiskt varit lite social på, dels för att jag behövde provtesta maten på någon för att se om man dog av den. Jag ringde testpersonen nyss och han lever ännu, så jag tror det är grönt ljus. Jag fick också tips från Peter om vart man köper billig Sojamat så det är också beställt. Shit, jag kommer bli så hälsosam så!
Idag när jag var i affären så hade dom en bild på ett jättesöt kossa (kossor ligger högt på min lista över söta djur) och när jag såg på den där kossan där så tänkte jag på vilken horribel grej egentligen. Där ligger det massor med styckat och blodigt kött och så denna bild på den söta lilla kossan. Jag bestämde mig för att jag någon gång ska ta med en tuschpenna och skriva ”SÅ HÄR KOMMER ÄVEN DENNA KO SLUTA SINA DAR”, och sen ska jag dra en pil mot det styckade köttet.
Annars har jag (och nu vill jag varna känsliga läsare för nu blir Walle lite snuskig) idag…
insett att jag har för lite att göra på dagarna. Jag satt i säkert 30-45 min och funderade på om Dannys framtänder skulle rispa en om han utför oralsex på en. Det var ingen sexuell fantasi utan det vara bara en allmän fundering liksom och när såna funderingar får ta så mycket tid av en så kanske en sysselsättning kan vara en bra idé faktiskt.
Som om inte detta räcker till så fick jag idag lite beröm! Jag fick veta att jag är en djävel på att kyssas. Sådan information tas tacksamt emot och läggs i minnesbanken. Jag fick bland annat veta att jag…
1. Kysser som en Gud
2. Kysser varligt men hårt, lite som tjejer som inte trycker ner tungan i halsen på en.
3. Mina kyssar får fötterna att spritta? (eehh??)
Nu vet jag inte om Gud ägnar sig så mycket åt kyssarnas rikedom men visst blir man både generad men också givetvis stolt. Kanske ska jag börja jobba som det, proffesionell bögkyssare.
När det blev sen kväll satt jag och chattade med hur många människor som helst på samma gång, vilket blev rörigt men kul. Som vanligt, som det i alla fall väldigt ofta är, avslutades kvällen med telesamtal med Joel. Lille söte Joel.
Man kan säga att denna dag ägnats åt att känna sig glad och sådana dagar behövs ju de med.
Nu ska jag sova! För första gången på evigheters evigheter ska jag lägga mig före värken kommer tillbaka. Jag tryckte i mig en morot och värktabletter för en timme sen så nu ska jag hinna i säng innan de slutar gälla. Som vanligt kommer jag få skäll av Zuzzi som också älskar den nya sängen och som inte vill dela. Lustigt egentligen en sak, Alex va 191 cm lång och han och jag kunde dela säng. Zuzzi är en katt och vi kan det inte för det blir för trångt.
Ja se dessa små söta kissar, är dom inte lovely så säg.
P.s Jag längtar faktiskt redan till den 22/9, de kommer å bli lovely D.s

Bookmark the permalink.

2 Responses to My heart will go on

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *