Läkardag omgång 1

Var hos doktorn. Är fortfarande alldeles för stel för att jobba tyckte hon och har dessutom en 70 % stelhet i ryggen som inte direkt hjälper till när man ska släpa på gamla. Så nu ska jag i 2 veckor arbeta 10 timmar i veckan med allt som inte rör vårdarbete. Är inte stelheten över om 2 veckor ska jag återkomma och sedan blir det då antagligen ultraljud/röntgen.
Så nyss ringde jag mitt jobb och nu sitter min chef och funderar på vart dom ska stoppa mig och hör av sig sen. Så den biten gick ju bra.
Nu ska jag ringa Försäkringskassan snart. Min handläggare är i skrivande stund på rast. Där sitter hon och rör i sin kaffekopp och pratar med sina kolleger. Hon trivs och livet skiner.
Om en kvart ringer Walle….

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *