Jobbet

Sitter här och ”leker” kontorspersonal.
Ringer in folk till helgen och lite sånt medan nu 3 personal varit nere från avdelningen och lite surt tittat in och frågar hur det går.
Skulle faktiskt kunna tänka mig att sitta på kontor, min rygg tycker i alla fall att det är en bra idé.
Huset jag jobbar i ska anställa en verksamhetsplanerare till, man kanske skulle söka det. Tänk vad bra det vore om jag redan haft en diagnos klar, då kanske det varit lättare att få något sånt här. Kunskaperna har jag och jag tror jag skulle klara det.
Fast jag vet att chefen min inte vill ha någon från huset och det förstår jag samtidigt, man ska inte sitta på två stolar. Det blir fel då.
Nu ska jag fortsätta ringa, ska jobba en hel timma till!

Bookmark the permalink.

3 Responses to Jobbet

  1. Rexxie says:

    Men…. är inte verksamhetsplaneraren en heltidstjänst då? I så fall sitter du ju inte på två stolar…

  2. Annen says:

    Du är utmanad! Kolla min blogg för mer info! 🙂

  3. Ann-Marie says:

    Jo du Walle så är det fortfarande att hon inte vill ha någon från huset. Jag har frågat henne för jag tänkte söka själv efersom jag idag gör några av de uppgifterna verksamhetsplaneraren gör idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *