Jobbardag

Klockan e 11 och man e redan hemma från jobbet. 3 dagar i veckan ska jag göra 3 timmar om dagen, lagom början.
Idag fick jag vara i köket på avdelning vilket faktiskt kändes rejält i min stackars rygg. Trots att det tyngsta jag bar var en gryta med gröt stack det som fan i ryggen. Detta ihop med att under en timme behöva stå hela tiden gjorde sitt. I morgon och på torsdag ska jag hjälpa till med jagandet efter personal som ska täcka luckorna vi har. Det blir lite lugnare tror jag.
Nu ska jag väcka en person som antagligen kommer vara en hel del bakis, men jag e bra på att väcka folk så de ska nog funka 😉 Sedan ska jag fortsätta på en liten romantisk sak jag kom på att skriva om igår efter inspiration av en kär och galet söt sak i Göteborg 🙂
P.s Rösta på mig vetja! De gör ni på länken under ”senast spelade låtar” Alla som röstar är med i en utlottning där man kan vinna mitt hjärta 😉 D.s

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *