Hälsning från det andra livet

Jag och Peter bestämde oss för att inte ingå partnerskap. Anledningen var bland annat att Peter inte ville. Dels för att vi inte va ihop och ganska mycket för att Peter är straight. Istället bestämde vi oss för att införskaffa världens bästa plats, i en annan värld. Ja i Second Life. Det är också där jag varit ungefär all min lediga tid denna vecka om någon undrar varför jag totalt skiter i min gamla blogg. Just nu skiter jag iofs också i allt annat med så då passar det bra att ha Second Life att hålla till i.
Efter några olika tester av olika tomter föll våra hjärtan för en tomt på ”Carina Island”. Tomten var stor, ganska billig och var dessutom en sjötomt så inte kan man tveka då inte.
Peter satte genast igång med att bygga lite smårum för toalett och gästrum medan jag åkte ut och handlade möbler. Det blev mer möbler än vad jag räknat med, plus en pool och en bastu. (ni kan klicka på alla bilder för att få upp dom i stor storlek)
bsecondbaksidan.JPG
Som ni ser så är baksidan inte riktigt klar än men det är en lyxig pool som består av både simbassäng och bubbelpool. Bredvid står bastur och ni ser också baksidan till vårat lyxiga hem.
secondakvarie.JPG
Sjävlklart införskaffade jag mig ett akvarie och ja, fiskarna rör på sig 🙂
Bardisk har det också blivit ett och vad som mer kommer bli vet vi inte än. Allt är inte klart.
secondvardagsrum.JPG
På övervåningen har vi vårat lyxiga vardagsrum med megastor TV bland annat. TV’n kan man se på riktig TV med och även streamat material över nätet, och ja! Porr finns! Det har jag redan testat.
secondsolned.JPG
Solen går ner över vårat hem och Peter har gått in och lagt sig (LÄS: Kopplat ur)
secondfunderar.JPG
Själv är jag inte trött så jag ställer mig och tittar ut över havet från sängkammarfönstret och funderar på vart jag ska göra. Sova vill jag inte så jag bestämmer mig för att åka ut och titta lite…
secondsweden.JPG
I Second Life finns ett stort område som heter Second Sweden där svenskar kan träffas och prata om allt och inget. Det anordnas massor med events också, bland annat konserter och annat kul. När jag svepte in där fanns fanns där inte en människa men det kan bero på att klockan var väldigt sent och hade faktiskt blivit morgon.
Så vad gör man då?
Ja, det finns bara en sak att göra…
GAYKLUBB
secondgayklubb.JPG
Så med den bilden avslutar jag min lilla hälsning från Second Life! Har ni vägarna förbi heter jag Walentine Gazov så det är bara att skicka ett mess.
Nu ska jag sova i den riktiga världen, när jag vaknar går jag in i den andra världen igen. Jag trivs faktiskt bättre där. Kanske är det mest för att jag inte har något liv i den riktiga…
[tags]Second Life[/tags]
Intressant.se

Bookmark the permalink.

3 Responses to Hälsning från det andra livet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *