Fikardag och Scalardags!

Jobbade några timmar idag och åkte sedan in till stan för att möta upp Peter och Teresia. Som vanligt var det lejontrappan vi skulle mötas vid och jag ställde mig där och frös tills jag såg en person sitta och läsa på trappan…

Det var Peter och det såg liksom så sött ut att sitta där i kylan (Det var inte så himla mycket vårväder idag faktiskt) och läsa. Så självklart fick jag ta ett kort.
Idag blev det ”Andrum” som fick äran att servera oss mat. För er som inte vet vad Andrum är så är det en helt vegetarisk restaurang med bra käk där det dessutom är ganska mysigt att sitta så vi satt där länge och väl. Nästan 4 timmar faktiskt 🙂 Peter chockades först av min och Teresias diskussion och planer men verkade ganska snabbt med på noterna 😛

Peter är, som bilden visar, jävligt snygg. I och för sig är det ingen svår sak att vara det i Göteborg (när man ser till konkurrensen) men ligger högt på skalan ändå. Tyvärr, och det är med stor sorg jag får meddela detta, är Snygge-Peter straight. Herrens vägar är konstiga ibland men vad sjutton, något ska ju alltid finnas att slåss för och jag kommer aldrig ge mig Peter! ALDRIG! MUHAHAHAH
P.s Peter har en egen blogg där han på sitt mycket speciella men underbara sätt skriver om saker som berör honom. Gör ett besök nu så slipper du stryk D.s

Teresia är den enda tös i världen som kan göra att jag inte blir 100% gay och idag lovade hon mig en jättebra sak som kommer att hända när jag gått ner till 80 kilo. En sak så bra så jag från och med nu enbart ska leva på vatten och vatten och emellanåt lite vatten. Hon e en go tjej Teresia, jättego!
Puss på hela henne
Efter fikat och Andrum gick vi in till Nordstan och satte oss och fikade igen en stund innan Teresia skulle åka hem. Den stackaren började må illa som sjutton så vi ”slängde” in henne i en taxi. Hoppas det inte är vinterkräksjukan hon åkt på, och jag som fick en puss på kinden av henne, tihihi, lär i så fall åka på det. Bra måste hon bli snabbt i alla fall, den lilla tusselinan.
Jag fick ett infall tidigare idag och kom på att mitt akvarium saknar The Queen av Akvarium: Scalaren
Så ett besök på Femmans Zoo resulterade i 2 stycken svarta Scalarer som lyssnar till namnen Humle och Dumle. Titta så söta de är!

Dumle är den till vänster på bilden medan Humle har lite vitare fena neråt. Hoppas de kommer trivas nu mina nya små bebisar. Det blev också 3 stycken Mollys av det kvinnliga formatet. Mina Mollyhanar stressar sönder de honor jag hade sen innan. Nu har dom lite mer kvinnor att välja på (vilket underbart liv de lever när man tänker efter)
Det var i alla fall väldigt trevligt och det var kul att träffa Peter igen. Det var alldeles för länge sedan man gjorde det. Jag och Peter är bägge människor som tänker och funderar mycket. Att fundera är kul, jättekul!
Kram på dom båda

Bookmark the permalink.

One Response to Fikardag och Scalardags!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *