En liten fråga till dig som läser…

Jag, som är lika tekniskt begåvad som jag är bra på att tycka om Carola, försöker ändra lite på den här sidan. Därför undrar jag nu om du som läsare ser menyerna till höger som man ska göra. Alltså att de är högst upp vid sidan. Jag kör med 1280 i upplösning och jag får för mig att om man kör med lägre så ramlar menyn ner och det är ju inte bra alls ju 🙁
Jag börjar bli lite less på det här temat jag kör med nu faktiskt. Den e snygg men inte alls genomtänkt och senaste uppdateringen av den är helt sanslöst korkat förändrad. Av någon sjuk anledning har man tagit bort en del allmänt förekommande funktioner vilket är helt obegripligt.
Så om du är en snäll och rar pojke eller flicka eller vad som helst så berättar du vad du har för upplösning och om hur det ser ut. Den som inte svarar men som läser här skickar jag det nya dataviruset psykofaso till. Det gör att du sedan enbart kommer kunna läsa Aftonbladet i resten av ditt liv!
Uppdatering:
Det jag menade var att när man kommer in på sidan så ska det finnas 2 menyrader bredvid varandra till höger, och till vänster finns själva huvudfönstret med texten. Alltså som tre rader. En stor med text och 2 smalare menyer.
(shit vilken dålig lärare jag skulle bli :))

Bookmark the permalink.

12 Responses to En liten fråga till dig som läser…

 1. anita b says:

  Menyer till vänster på sidan? Förklara mer vad du menar och hur det skall se ut så skall jag berätta vad jag ser!

 2. Kim M says:

  Jag ser ingen meny alls.

 3. Darya says:

  ledsen walle, jag är totalt talanglös när det gäller sånt.. men jag läser iallafall! 😀

 4. Ekorren says:

  En bild säger mer än en elefant…
  http://www.ekorren.de/stuff/walle.jpg
  Upplösning: 1280 x 1024

 5. anita b says:

  Se det som så istället att det finns en utvecklingspotential för dig som lärare!!! ;=)
  Det här ser jag när jag öppnar din sida.
  Rubrikrad Walenstines Värld
  En röst från regnbågens land
  Till höger finns texten home Om sidan Om Walle
  Uppropet
  Under rubrikraden finns din dagbokstext.
  Jag har 1024

 6. anita b says:

  Ho ho ….. När jag tar fram kommentarerna visar sig många menyrader till höger. Så nu förstår jag vad du menar!
  Ex De senaste spelade låtarna av Walle.
  Kategorier Andra bloggar osv osv
  Men dessa menyrader syns inte om jag bara tittar på de dagboksanteckningar som du skrivit.

 7. Andreas says:

  Jag ser sidan så som på bilden högre upp, min upplösning är 1024×768.
  Vill också passa på att tacka för att du länkar mig där i spalten till höger. =)
  Kram

 8. Andreas (dock ej samma som ovan:)) says:

  Även för mig ser sidan ut som på ekorrens bild. Jag kör 1600*1200.

 9. Rexxie says:

  Sidan ser helt OK ut i alla mina upplösningar från 1440*900 ända ner till 800*600, och lägre upplösning kan jag inte ställa in.

 10. anita b says:

  Nu syns menyerna till höger även om jag inte tar fram kommentarerna.

 11. trollhare says:

  Men vad har hänt med RSS:en? Det fungerar varken att se inläggen eller att lägga till den igen. ”The dropped URL seems to be invalid”. Säg inte att det är wordpress som strular…

 12. Walentine says:

  Stort tack alla för hjälpen.
  Kan säga att detta tema ska bort bort bort.
  Det är lite sorgligt men det är alldeles för mycket konstigheter med det här.
  Snart blir det alltså dags för nya Walentine.com igen 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *