En liten fråga till dig som läser…

Jag, som är lika tekniskt begåvad som jag är bra på att tycka om Carola, försöker ändra lite på den här sidan. Därför undrar jag nu om du som läsare ser menyerna till höger som man ska göra. Alltså att de är högst upp vid sidan. Jag kör med 1280 i upplösning och jag får för mig att om man kör med lägre så ramlar menyn ner och det är ju inte bra alls ju 🙁
Jag börjar bli lite less på det här temat jag kör med nu faktiskt. Den e snygg men inte alls genomtänkt och senaste uppdateringen av den är helt sanslöst korkat förändrad. Av någon sjuk anledning har man tagit bort en del allmänt förekommande funktioner vilket är helt obegripligt.
Så om du är en snäll och rar pojke eller flicka eller vad som helst så berättar du vad du har för upplösning och om hur det ser ut. Den som inte svarar men som läser här skickar jag det nya dataviruset psykofaso till. Det gör att du sedan enbart kommer kunna läsa Aftonbladet i resten av ditt liv!
Uppdatering:
Det jag menade var att när man kommer in på sidan så ska det finnas 2 menyrader bredvid varandra till höger, och till vänster finns själva huvudfönstret med texten. Alltså som tre rader. En stor med text och 2 smalare menyer.
(shit vilken dålig lärare jag skulle bli :))

Bookmark the permalink.

12 Responses to En liten fråga till dig som läser…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *