Du käre lille snickerbo

Dagbok 28 feb 2007

Ja, eller både och. TV’n stod på i andra rummet och så… ja jag kunde inte låta bli att börja sjunga ”Du käre lille snickerbo, här kommer jag (snart) igen……vi tog en paus
Gah, jag har tråkigt, jag hatar att vara sjukskriven när man inget kan göra. Idag har jag ägnat mig åt ingenting ungefär. Vilket ju va jätteskoj, eller inte. Jo, jag hade besök en stund, det var skoj 😀
Jobbet saknar jag inte, och idag blev jag påmind när Henke kom hem och berättade om personalmötet hur lite jag tycker om det stället. Kommer ni ihåg mina sömnsvårigheter jag pratade om innan? Jag har inte haft några problem alls med det sedan jag blev sjukskriven och kom bort därifrån.
Nej, det finns inge mer att skriva idag. Ska sova lite hade jag tänkt. Tänk att man har så tråkigt så man längtar efter sängen bara för att den är nyinköpt.
Har ordnat en träningscykel i alla fall och dessutom kommer jag för ett tag lägga undan köttprodukter. Ska se om det hjälper mot mina led och ryggbesvär. En del säger att kött kan försämra det hela, så varför inte testa.
Jag fick tips om sojafärs, så jag får pröva det och massa grönt. Det är ju inte så det skulle skada ändå om man så säger 🙂
Natti alla
P.s Sängen funkar skitbra D.s
P.s.s Idag lyssnde jag på Peter LeMarc, en artist jag älskar, och så när han sjöng sina låtar insåg jag en sak: Jag ska gå hel ur de här.
Jag levde i tron att, jag var den
Som kommit till världen, som frälsaren
Jag ska gå hel ur det här, jag ska gå hel ur det här
Till varje pris, jag ska gå hel ur det här

Bara så ni vet 🙂
Kram mina vänner D.s.s

Bookmark the permalink.

5 Responses to Du käre lille snickerbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *