Carola med i melodifestivalen?? :(

QX skriver idag om festivalen och några meningar fick mig vara beredd på att stänga av TV’n en stund ikväll…
Och om ni har klurat över hur jurygruppernas röster ska redovisas så bjuder Luuk in till mysprogrammet ”Här har du ditt liv och några poäng” och tar i tur och ordning emot schlagerstjärnor från tidigare år som redovisar rösterna. Två av röstlämnarna lär vara Jakob Samuel (The Poodles) och Anne-Christine Bärnsten. Och antagligen lämnar Carola Stockholms röster…
Jag hoppas det bara är just antagligen för måste den där förbannade människan vara med i ALLA program VARJE jävla år. Sjunger hon inte om evigheter med blicken upp mot taket så sjunger hon i pausen. Ja jag kanske är hård med det finns ingen artist i detta land jag avskyr så enormt. Hennes förakt mot mig som homosexuell har fanimej skapat ett förakt liknande hat från min sida. Det är totalt obegripligt att den människan fått hålla på genom alla dessa år med sitt skitsnack ena dagen och sitt leende inför kameran den andra. Böglobbyns program om ”Marco” fick mig att slå sönder en kaffekopp i raseri och det är sanslöst att SVT bjuder in den lilla Livets Ord predikaren gång på gång. Bara jag ser hennes förbannade leende vill jag slå sönder mitt glasbord framför TV’n
Låt mig få slippa Carola under en enda jävla festival, snälla SVT! Varför inte be Åke Green att lämna rösterna för Öland. Det är samma sorts människa och samma sorts hycklare.
Fy fan! 🙁
Snacka om att Festivalen i år sjönk som en sten i förhoppningar.
[tags]Melodifestival, Carola[/tags]
Intressant.se

Bookmark the permalink.

5 Responses to Carola med i melodifestivalen?? :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *