Walentines Värld fyller 3 år

Kära vänner, för tre år sedan såg domänen walentine.com dagens ljus. Tack vare Mikes idé om att jag istället för att skriva dagbok på en sida borde skaffa mig något som kallades för en blogg. Jag som knappt aldrig hört talas om en blogg på den tiden ställde mig frågande till det hela men litade på Mike och strax efter sjösattes bloggen Walentines Värld med undertiteln En röst från regnbågens land.
Under de tre år som gått har mycket förändrats. Då, när jag startade, handlade det mesta i bloggen om det som hade hänt precis just då. Idag är min blogg lika mycket personlig men jag skriver mer om annat som påverkar mig än just förvirrade gossar från huvudstaden.
När jag startade denna sajt skrev jag för mig själv och ingen annan, och det gör jag fortfarande. Jag skriver från hjärtat och menar att andra skriver bättre än jag med hjärnan.
Jag vet att ni är många som idag besöker min sida och det är jag glad för. Jag har tack vare Walentines Värld fått vänner för livet, och även några av den motsatta sorten 😉
Så tack alla för att ni stått ut med mig under dessa tre år. Det har varit en omtumlande tid i mitt liv fullt med sjukdomar Prästdeklarationer och sorg men det har också varit tre år av lycka, liv och kämparglädje och det är ju så som livet är ju, mitt liv liksom erat. Tack också till Mike som mer än han egentligen vill får hjälpa mig med tekniken. Du och Jag Mike! Tillsammans tar vi världen med storm 🙂
Kram på er alla!
/Walentine

[tags]Walentine, Bloggar, Blogg, walentine.com[/tags]

Bookmark the permalink.

8 Responses to Walentines Värld fyller 3 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *