Snart premiär för "Slitet Hjärta"

I Uuddevallla finns ett gäng unga killar som alla är galet intresserade av film. Jag lärde känna en del av dom genom dvdforum.nu
Dessa killar lever genom film, de andas film, tänker film och klipper film (Suck så dåligt skämt) Tillsammans har dom ett eget litet produktionsbolag kallat Koma Film och av det jag sett dom göra så inhyser dom stor talang. Med budget som ligger på ungefär noll kronor har dom visat att dom har den rätta kreativa nerven för att komma någonstans.
Nu har delar av Koma film tillsammans med Taki Pictures gjort en film de kallar ”Slitet Hjärta” Filmen är helt gjord av ”amatörer” men har fått lite sponsorbidrag av några företag och sånt tycker jag är skoj. Heja kreativa människor!
Handlingen i Slitet Hjärta är i korta ordalag:
Martin är 19 år gammal, och skall ta studenten. Skolan är dock något som Martin inte prioriterar i första hand, då han hellre är ute och slåss tillsammans med sina vänner, mot andra gäng. Hans flickvän Emma tycker dock att han skall ta tag i skolan, och skärpa sig. Efter ett tag verkar allt gå bra dock, men Emma börjar uppföra sig konstigt, och det står snart klart att allt inte är som det skall vara…
Man ska nu försöka få ut filmen för visning på festivaler och liknande och jag ställer mer än gärna upp med lite ”reklamplats” åt dom.
Lycka till med filmen killar (och tjejer)! Sluta aldrig tro på drömmen, för utan drömmar är vi människor ingenting.

[tags]Film, filmproduktion, Koma Film, dvdforum, filmfestivaler[/tags]
Intressant.se

Bookmark the permalink.

3 Responses to Snart premiär för "Slitet Hjärta"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *