Snälla City och .se låt mig va!

Jag är så trött på dessa förbannade gratistidningar. Man kan inte besöka Backaplan, Brunnsparken eller Kungsportsplatsen förrän deras utdelare kastar sig över en, men saken är den att jag vill inte ha deras tidningar och absolut inte .se
Metro ligger där i sin låda och låter en själv välja om man vill läsa den eller inte, men de andra två ska av någon anledning tvinga dig att läsa skiten. Något annat som är ännu märkligare är sättet de delar ut på, det är som om de vill att man ska bli förbannad och ge dom stryk.
backaplan-kopiera.jpg
Ovan är en bild på Backaplan, ett stort ”byta buss område” på Hisingen. Det finns flera olika gator där bussarna stannar plus spårvagnen. Igår när jag skulle till Backa Läkarhus hade .se totalt 6 stycken som delade ut tidningar och tro inte att man lagt upp något system om vart man ska stå och gå. Nej då, för istället springer alla omkring som yra höns överallt vilket medför att när man gått över hela Backaplan har 4 personer kommit fram och försökt ge dig Sveriges sämsta tidning. Till slut är man så less på skiten så man vill skrika ”JAG VILL INTE HA DIN FÖRBANNADE TIDNING”
Kan man inte själv få välja om man vill ta en tidning eller inte? Går det verkligen så sanslöst dåligt för City och .se så de måste kasta tidningar efter folk? Vad säger deras annonsörer om det där egentligen? Hade jag annonserat hade jag ju velat att folk läste min annons. Nu blir det istället så att folk tar emot tidningen och slänger den så fort de ser en soptunna, och då utan att ens ha öppnat den innan.
Jag har i alla fall bestämt mig att så länge City och framförallt .se fortsätter som de gör kommer jag bojkotta tidningarna. City går faktiskt att läsa men .se är ju skandalöst dålig. Hela tidningen känns som en leksaksprodukt, vilket i och för sig stämmer väl in med ägaren.
Så snälla gratistidningar: Låt mig vara!
[tags]City Göteborg, .se, Metro, nyheter, gratistidningar[/tags]
Intressant.se

Bookmark the permalink.

4 Responses to Snälla City och .se låt mig va!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *