På mitt läkarintyg står det:

Kraftig inflammation i ryggen. Kraftigt sned rygg, upphävd rörlighet i ryggen. Kan ej gå utan käpp. Neur: nedsatta patellarreflexer bilat.
——-
Nu är jag till en början sjukskriven 10 dagar sedan ska jag tillbaka till läkaren. Om problemen blir värre ska jag uppsöka sjukhus sade doktorn till mig, en kvinnlig och mycket trevlig doktor. Hon förklarade också att denna inflammation måste ha visats sig redan förra veckan när jag då besökte Backa Läkarhus.
När min rygg blir lite bättre ska jag åka ner till läkaren som förra veckan hävde ur sig, ”Ja jag tänker banne mig bara sjukskriva dig veckan ut” och jag ska trycka in läkarintyget i arslet på honom med hjälp av kryckan min. Förbannade kvacksalvare! Backa Läkarhus ska fanimej få veta att dom lever, det ger jag mitt ord på.

Bookmark the permalink.

3 Responses to På mitt läkarintyg står det:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *