och så sade det Pang igen…

Jag har, som en del kanske vet, varit hemma sjukskriven i två veckor på grund av min rygg som brakade ihop totalt efter ett lyft hos en boende. I morgon skulle jag till läkaren igen för någon röntgen skickas jag inte på utan istället sjukskriver man mig vecka för vecka.
Nu idag skulle jag lyfta en påse, den vägde max 5 kilo, 2 meter åt ett håll. Då sade ryggen PANG och jag flög bokstavligt talat in i väggen av smärtan och sen ner på golvet där jag blev liggandes en 15 min. Benen hade jag ingen känsel alls i medan det kom en fruktansvärd känsla i ryggen. Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv känt en sådan smärta som just då. Jag måste ha skrämt slaget på Henke som inte kunde göra något. Det tog sedan 10 min att kravla sig upp från golvet med hjälp av Henke och en köksstol.
Jag orkar fan inte med denna värk mer nu. Ingen läkare tar mig på allvar, jag har försökt förklara situationen för min chef då jag ville komma till företagshälsovården men där blev det nej. Vem fan ska jag få tag i som lyssnar på mig? Jag kan ju för fan knappt gå!
Skiter snart i det här jävla pisslivet. Var det så här livet skulle vara utan cancer så kan det faktiskt kvitta
Ger upp snart…

Bookmark the permalink.

5 Responses to och så sade det Pang igen…

 1. Ekörrn.... says:

  bara o dra på remiss tills man hittar en läkare som kan något iaf… vården där ute är ett skämt ibland…

 2. Aronson says:

  Jag vet precis det är att gå med ständig värk. Och jag vet också hur det är när läkare inte tar en på allvar. Kanske är det som de säger att man måste vara frisk för att kunna vara sjuk. Jag vet inte.
  Och inget kan jag säga för att trösta dig heller. Så du får en stor kram. Och jag hoppas det blir bättre.
  *kram*

 3. Rexxie says:

  Inte ge upp! Fortsätt tjata på läkarna!
  Kram!

 4. RS says:

  Var rädd om dig. Ryggar är luriga saker.

 5. trollhare says:

  Vårdcentralen? Nej, det där tar jag tillbaka… Hm… Det är många jag skickar positiv energi till för tillfället, men känn dig tillagd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *