Jesus grav kan ha hittats

Aftonbladet skriver idag en nyhet som lär få större uppmärksamhet framöver. Forskare tror sig nämligen ha hittat Jesus familjegrav.
AB skriver:
Jesus familjegrav kan vara funnen. Arkeologer hittade tio små stenlådor som innehöll människoben. Sex av dem var märkta med namn: Jesus, Maria, Matteus, Josef, Maria Magdalena, samt ”Judas, son till Jesus”.
Antagligen är allt fake men tänk om, och jag menar om…
Judas, son till Jesus…
WOW!

Bookmark the permalink.

5 Responses to Jesus grav kan ha hittats

 1. trollhare says:

  Låter som en riktig rejäl bluff.
  Det finns en film om det där, men jag kommer inte ihåg vad den heter. Är det inte med Max von Sydow eller nån annan snygging som spelar ung ambitiös präst? Gaaah vad jag är dålig på att minnas sånt…

 2. Walentine says:

  Jo men tänk om…
  Alltså om…
  🙂

 3. Rexxie says:

  Borde inte Jesus ha varit VÄLDIGT ung för att vara pappa till Judas? För min del har jag (kanske helt ogrundat) fått för mig att Judas och Jesus var tämligen jämnåriga, men det är som sagt bara något jag inbillar mig!

 4. Kim M says:

  Jag vill! Jag vill! Jag vill uppleva mirakel!

 5. Mike says:

  Det kan inte vara så att Jesus råkade lova att döpa sin son efter Judas på fyllan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *