Jag har blivit flipprig

Förutom att jag är bög så har jag en annan konstig läggning. Jag älskar Flipperspel!
Alltså jag ä l s k a r Flipper! När jag var ung, alltså för någon månad sen bara, kunde jag bo vid flipperspelen på Liseberg eller var man nu var, så därför är det lite av att paradis som uppstått när man nu hittat Visual Pinball (som jag av någon anledning missat helt tidigare)
Visual Pinball är kortfattat ett program där man kan göra egna banor. Dessutom finns det människor runt om som gör om riktiga flipperspel till datorform, oftast med enormt bra resultat.
Lägger man sedan till programmet PinMAME som tar hand om flipperspelens urspungliga ljud och liknande så är ens lycka gjort totalt 🙂
Kolla in bilden här för exempel:
flipper.jpg
Sånt kan man roa sig med när kroppen inte orkar nåt annat 🙂
[tags]Flipper, pinball, flipperspel, Visual Pinball, mame, pinmame[/tags]

Bookmark the permalink.

2 Responses to Jag har blivit flipprig

  1. Rexxie says:

    Åhhhh, jag ÄLSKAR flipper!
    När jag var ung (och det är betydligt längre än någon månad sedan) skolkade jag bort ett helt år på gymnasiet och spelade flipper i stället. Xenon hette mitt favoritflipper, ett av de första med multiball…
    Nåja, hela året gick inte åt till flipper, det dracks en hel del kaffe på Princess också…

  2. Rexxie says:

    Visual Pinball är nedladdat och installerat, likaså Xenon! Nu är det rock’n’roll som gäller 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *