Grattis Kristian Kabelacs!

QX hade ju som en del säkert vet sin gaygala för någon dag sen, och det roligaste priset i år blev Årets Kämpe som gick till 15 åriga Kristian Kabelacs. Kristian mobbades på sin skola för att han var bisexuell och när skolan inte gjorde något anmälde Kristian skolan för HOMO.
Sånt tycker i alla fall jag är starkt gjort och Kristian är inte bara en kämpe utan också en hjälte. Han är en stark stjärna på en ibland ganska feg himmel. Att våga stå för den man är och att samtidigt kräva att få vara den man är när man är 15 år är modigt.
Grattis till priset Kristian! Det är du värd!

Bookmark the permalink.

One Response to Grattis Kristian Kabelacs!

  1. Kristian says:

    Åh tack så mkt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *