Förbannade jävla kärring!

Var i affären nyss och skulle handla. Jag ställer ner korgen för att plocka åt mig några tomater och när jag vänder mig om är korgen borta. Jag börjar leta efter den och ser en tant gå omkring på den. Jag går då fram och förklarar vänligt att hon av misstag tagit fel korg med sig. Då blir kärringen förbannad och börjar skälla ut mig istället. Ja försöker förklara att, ”Ja men ett misstag kan ju ske så lätt”, men det spelar ingen roll. Hon är fortfarande asförbannad.
Om det är något man inte ska göra med mig när jag har ont i fötter och rygg så är det att börja jävlas med mig så jag tände till på alla stubiner. Kärringen fick sig en sådan helvetes utskällning så hon kommer behöva ta dubbel dos med Zoplikon ikväll. Utskällningen avslutades med ”Ge hit korgen och dra åt helvete kärringjävel”
GRRRRRRRRRRRR

Bookmark the permalink.

4 Responses to Förbannade jävla kärring!

 1. Jontas says:

  Åh, Gud! Nu får hon börja om från början med både bäckenbottenträngning och slutmuskelknip.

 2. Ekörrn.... says:

  Men skaffa en kamera och filma sånt här!
  eller en mp3spelare med ljudupptagning iaf 😀

 3. Jerry says:

  Vilken klassiker det hade kunnat blivit…(;-)

 4. Nisse says:

  Fick du korgen? Eller slogs ni om den? Vilken tant, jisses. Varför snor man någons korg i en affär där det måste finnas massor av korgar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *