Fiskdöd

Den senaste veckan har något hänt med mitt akvarim. Fisk efter fisk dör. Jag har tagit vattenprov och allt ser bra ut. PH, Nitrit, Nitrat och så vidare visar att allt är som det ska. Pumpen fungerar och värmen ligger på rätt antal grader.
Ändå dör dom, och det går så fort.
När jag gick upp idag simmade alla som vanligt när jag tittade in. Jag går och sätter på kaffe och när jag sedan kommer tillbaka, max 10 min, så är en död. Inga skador på fisken eller liknande utan den låg bara där.
Igår dog en av mina Silverfensmolly, den fisken var den vackraste fisken jag hade. Helt vit och med regnbågens färger på fenorna. Nu låg den bara på botten och var stendöd.
Man brukar ha nytta av räkor och liknande djur för att se om något är galet i akvariet då dom är mycket känsligare, har jag fått lära mig, men mina räkor mår prima liv och gör det räkor brukar göra. Äter, äter och äter.
Fattar ingenting men det är jobbigt detta 🙁
Mina bebisar *snyft*

Bookmark the permalink.

One Response to Fiskdöd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *