Fanmail

När man läser på Dannys sida ser man såna här inlägg i hans gästbok…
hej du gubben snälla svara på mina mejl jag älskar dig har du msn kan jag få den snälla sckicka den till mig annars kan du adda min *** puss och kram.Jag blir värdens glaaaadaaste mäniska om du svarar på min engkla fråga.Pussar////////natalie
hola danny jag hörde din nya singel på radion. puss älskar di ha en bra dag min äöskade snälla svara på mina meijl.fasst du redan svarat på några puss och kram massor av pussar mua!!!
Heej, Danny boy!!!
SNÄLLA läs mitt mejl(A) skulle betyda så mkt!!
har inte fått ett enda svar än:( idag släpps singel:D wiie, jag e nervös, man har ju längtat så!!
Tack, för alla underbara stunder!!
ha det så bra, puss o kram ÄLSKAR DIG; DANNY!!!

Varför skriver inga söta killar på samma sätt till mig som tjejerna gör till Danny?
Ja lovar! Jag är minst lika söt som han 😉
😀

Bookmark the permalink.

5 Responses to Fanmail

 1. Rexxie says:

  hej Walle snälla svara på mina mejl jag älskar dig har du msn kan jag få den snälla sckicka den till mig annars kan du adda min *** puss och kram.Jag blir värdens glaaaadaaste mäniska om du svarar på min engkla fråga.Pussar//////// Rexxie

 2. trollhare says:

  Isf får du nog skicka kort först… Du är inte blondin hoppas jag?

 3. Tor Billgren says:

  Det börjar närma sig besatthet nu, Walentine…

 4. Bimbo Boy says:

  Du svarar ju inte när man skriver så… Känner mig besviken på dig. 🙁

 5. Kim M says:

  Asså hallå. Jag skriver och skriver men mailen kommer tillbaka. Har du blockat mig på MSN? Asså, du är liksom aldrig inloggad längre. Åkte till Gbg bara för att träffa dig och du liksom bara inte såg mig trots att jag hade en stor skylt med ditt namn + ett hjärta. Vad ska jag göra för att du ska fatta att jag älskar dig? Hallå! Jag vill göra dig lycklig ju.
  PUSS OCH KRAM, ditt största fan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *