Ett annat sött djur

Kan inte hjälpa de, men marsvin är så fantastiskt söta. Dessutom är dom så underbart mysiga djur och så det där pipandet…
Alltså, marsvin är världens bögigaste djur
aawwww så söta

Bookmark the permalink.

6 Responses to Ett annat sött djur

 1. isach says:

  Jag håller med! De är både trevliga och söta, något som brukar vara en något mer ovanlig kombo hos homosapiens.

 2. trollhare says:

  Åååååh, och den är ganska lik min Mandi…
  Apropå marsvins bögighet: Mitt andra marsvin Lennon är totalt ointresserad av andra marsvin (kanske för att han aldrig fått träffa en flicka – det finns tydligen straighta djur har jag hört) däremot är han helsåld på kaniner. Varje gång han ser en kaninhona startar parningsdansen. Vad kallas hans läggning?

 3. Tommy says:

  Å det där ljudet de gör! Det är ju så hemtrevligt. Jag saknar min Tusse…

 4. Ina says:

  Jag har 4 ”lådbögar” härhemma – alltså marsvin. En av dom heter Lamm och ser ut som ett lamm, men han är nåt av det jobbigaste i marsvinsväg jag råkat på… Nästa gång jag städar burar kommer han att få vara ensam i den mindre av burarna jag har för han lämnar inte sin burkompis ifred många sekunder i sträck… Kompisen heter Glöd och är äckligt lik bilden Walle har hittat!

 5. Walentine says:

  Jag vill ha marsvin igen! 🙁

 6. trollhare says:

  Förresten ligger Mandis bror Nemi fortfarande på balkongen fast det snart är två månader sedan han dog. Jag har inte haft möjlighet att fixa skjuts till krematoriet än. Är jag morbid?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *