Din jävla adelsfitta

Ja, jag svär och det får ni stå ut med. Jag är förbannad och mer förbannad än jag varit på länge.
Kim hade skrivit om ”tusse” vars husse misshandlat honom med en machete. Den lilla adelsmannen fick först villkorlig dom men sedan sänkte hovätten den till 3000:- i böter. Först orkade jag inte ens gå in och läsa för jag blir bara förbannad. Efter ett tag tog nyfikenheten över och nu är jag så arg så jag kokar. Jag är dessutom lika förbannad på de jävla kryp som stiftar lagar i det här landet. Att misshandla en hund med en stor kniv är nämligen inte tillräckligt grovt brott för fängelse enligt svensk lag.
Fy fan för Sverige ibland och fy fan för den veka fega idioti som omger vårt rättsväsende. Det är när sånt här händer som jag får jävligt svårt att tycka illa om dödsstraff.

Bookmark the permalink.

4 Responses to Din jävla adelsfitta

 1. Kim M says:

  Det är så man gråter i sin frustration.
  🙁

 2. Rexxie says:

  Dessutom så verkar Expressen ha fel i den sista meningen (”efter vården omplacerades Tusse till ett nytt hem”).
  Enligt Hallands Nyheter så avlivades Tusse eftersom skadorna var för svåra…
  http://shorl.com/lovekiralotra

 3. Rexxie says:

  Det värsta är nästan ändå att Expressen verkar ha fel i sista meningen (om att Tusse blivit omplacerad).
  Enligt Hallands Nyheter så fick Tusse avlivas pga att skadorna var för svåra.

 4. Ekörrn.... says:

  håller med….
  Så jävla irriterande när allt finns på svart och vitt och folk kommer undan ändå, gång efter gång.
  Svårt att inte ta lagen i egna händer…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *