Can we get together? I really want to be with you!

Dagbok 27 februari 2007

Ännu en dag har gått, och idag har jag ägnat mig åt teknikbögeri av den högre skalan. Tommi, en gammal kompis från Borås, hade skickat ner en telefon till mig. En IP telefon modell ascool. Man kan fixa och trixa lite hur som helst med den och dessutom hjälpte han mig att fixa en egen televäxel. Så snart när man ringer till min lille firma möts man av musik! Vet inte riktigt än vilken låt jag ska ta men jag funderar på ”I wanna suck on your lollipop” 😉 Dessutom kan man styra telefonen från webläsaren och den kan blinka och pipa och spela upp precis vad man vill. Ja jag erkänner, jag har 24 ringsignalen just nu. Även jag kan väl få känna mig som Jack Bauer någon gång.
Efter det ringde möbelfirman och talade om att min säng skulle komma på kvällen. Så det var bara att börja bära ut den gamla sängen ur rummet tillsammans med Henke. Att bära sängar är kanske inte det bästa jag borde göra just nu men bra karl reder sig själv, tänkte jag. Detta höll inte min rygg med om alls vilket gjorde att det mer eller mindre sade brak i den senare på kvällen. Så nu är jag tillbaka på ruta ett. Jag skulle bli glad om jag slapp kommentarer som, ”Men varför frågade du inte nån”. Jag kan försäkra er om att det kommer regna kattpiss innan jag ber någon om hjälp igen. Men men, jag får se dagens händelse från den positiva sidan. För, och nu blir jag lite snuskig, om jag någon gång vill träna på autofellatio så är tiden mogen för det nu. Jag är så krökt nu emellanåt så jag skulle inte ens behöva anstränga mig.
Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Jag håller mig borta från alla nästan just nu och det trivs jag med. Jag försöker så sakteliga komma på vad jag ska göra med livet mitt och små svar dyker upp här och där. Hela huvudet på mig känns så enormt svart och eländigt just nu. Det går väl över denna gången också. Jag skulle vilja ha mer tid att skriva men de orkar jag inte, men snart kanske den värsta smärtan och stelheten börjar släppa. Nej nu ska jag sova, har knappt sovit alls på 2 dygn, huvudet värker
Min säng är helt lovely i alla fall! Lagom hård, lagom mjuk och lagom studsig. Nu ska jag hitta nån att studsa in den med. Poppe erbjöd sig. Det finns inga gränser för vad han ställer upp på 😀
En sak som i alla fall är kulig denna senaste vecka är att jag träffat på en En liten Tommy i alla fall. Han är trevlig, rolig och fantastiskt positiv. Sådana människor behöver jag massor av i mitt liv. Han e lovely helt enkelt!
Natti

Bookmark the permalink.

2 Responses to Can we get together? I really want to be with you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *