Brent Corrigan misstänkt för mord?

En av de mest lästa artiklarna på denna sida är den intervju jag gjorde med Brent Corrigan.
Enligt rapporter jag fick in nu så verkar det som att Cobra Videos ägare blivit mördad med 28! knivhugg. Dessutom har någon tänt eld på kroppen hans efteråt. Polisen som utreder fallet är nu intresserade av Brent som ju låg i fejd med den mördade sedan lång tid tillbaka och där rättegång väntade.
Fortsättning lär följa på denna tragiska berättelse…
Uppdatering:
På Wikipedia läser jag:
Kocis was found dead on January 24, 2007, after a fire at his home near Dallas, Pennsylvania. According to the coroner investigating the death, Kocis was stabbed 28 times and his throat was cut, then his body left in the house which was set on fire. A folding-style knife was found nearby. Officials had to use dental records to identify Kocis, because his body was burned beyond recognition.
The night of Kocis’ death, police believe he was expecting one of his adult-film actors to arrive at his Luzerne County home, John Yates, a California attorney representing Sean Lockhart (Brent Corrigan), said January 25, 2007. Yates said police are trying to locate that man. A ”light-colored” SUV was seen leaving the scene and is being sought by police
Kocis and Lockhart had been embroiled in a bitter legal dispute since parting ways in 2005. Yates also represents another man named in a suit Kocis filed in federal court. Police have interviewed or plan to interview several of Yates’ clients, including Lockhart, he said.
Believing the killer or killers had a “personal association” with Kocis, the Luzerne County District Attorney’s office will seek all of the electronic communication of the 44-year-old during the week prior to his death. Police believe Kocis’ text messages, e-mails and voice mails will lead them to whomever committed the murder, according to recently filed court documents
——¨
Det verkar ju inte som om Brent/Sean är misstänkt men ändå tror jag att jag nästa gång jag talar med honom ger honom rådet att skaffa sig ett annat yrke

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *