Yngve Kalin eller Åke Green light fortsätter…

I dagens Nyheterna på TV4 försöker Kalin få homovälsignelsen att vara likvärdig med nazismens övertagande av kyrkan under 30-talet. Sedan drar Kalin sitt vanliga skitsnack om att han inte hittar något om det i Bibeln. Ja jag kallar Kalin för hycklare och det han säger är rent skitsnack. Jag börjar allt mer förstå varför han är präst i den församling han är präst i. Han är dubbelmoralens heliga riddare. Ena dagen sprider han sin propaganda omkring sig och dagen efter kritiserar han kyrkan för att kyrkan är poltiskt och etc etc. Han utnyttjar den kyrka han alltid gnäller på, och han gör det genom att trampa på andra.
Gå ur Svenska Kyrkan Yngve, den kyrka du alltid gnäller så förbaskat på, och gå med i Livets ord istället. Där skulle dina åsikter och ditt hyckleri vinna stor respekt. Vem vet, kanske kan du bli den nya Ulf Ekman
Jo du Yngve, du bor ju i Prästgården i Hyssna. Hur går det ihop med hur Guds tjänare ska leva?
[tags]Yngve Kalin, Prästupproret, Homosexualitet, Homovälsignelse, Religion, kristendom, Svenska Kyrkan[/tags]
Intressant.se

Bookmark the permalink.

10 Responses to Yngve Kalin eller Åke Green light fortsätter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *