Världen Idag fortsätter sin hatkampanj

Att Ledarna på Världen Idag drömmer om en värld där inga bögar finns men där det finns flera Ulf Ekman vet vi ju redan. I dagens ledare går man ännu en gång till attack mot gayvärlden.
Bland annat kan man läsa:
Mönstet känns igen. Den homosexuella rörelsens tydliga koppling till pedofili och barnporr får varken politiker eller opinionsbildare att slå näven i bordet. RFSL:s lobbyverksamhet i Sverige verkar ha fått våra politiker att gå vilse i snåriga resonemang om att homosexuella är en diskriminerad folkgrupp som därför behöver massmedialt och opinionsmässigt utrymme för att legitimera grov brottlig verksamhet riktad mot barn.
och
Kanske kan detta upprop bidra till att både polisledningen och den politiska ledningen i Sverige inser behovet att ta krafttag mot de tillåtande attityder gentemot grov brottslighet mot barn som odlas inom gayrörelsen. Drottning Silvia är ett enastående bevis på att det går att få mycket upprättat på detta område om bara viljan finns
Bakgrunden är de artiklar som Stockholms Fria Tidning skrev om att det förekom pedofili på sajten Qruiser. Självklart har nu Världen Idag tagit detta till sina hjärtan och nu gör dom vad dom kan för att svärta ner hela gayrörelsen. Att eventuella försök till sexuella kontakter med minderåriga ska stoppas är en självklarhet, och jag vet också att QX/Qruiser också arbetar med dessa frågor hela tiden men Världen Idag driver allt till sin spets. Inte någonstans kan vi läsa om andra sajter, som t.ex Lunarstorm eller liknande där det också självklart förekommer denna form av brott. Det är inte Världen Idag intresserade av att skriva om, för det fyller inte tidningens syften och tidningens propaganda. Deras små försök till koppling mellan bögar och pedofiler är inget nytt sätt att agera på när det gäller om. Så här har dom hållt sedan tidningen grundades. Det är bara så synd att tidningen aldrig verkar inse att de betraktas som sjuka av många i sin omgivning. Fortsätter man läsa tidningen dyker rubriker upp som, ”Sveriges Radio i täten för vit makt-musik”, och självklart tappas allt förtroende för tidningen och dess redaktion. Vi ska ju heller inte glömma av att tidningen ställde sig frågan för ett tag sedan om översvämmningarna i Göteborg berodde på besvärjeler.
Vem köper egentligen Världen Idag? Ja, att Livets ords medlemmar gör det kan vi räkna med men mer förutom dom? Carin Stenström driver en tidning som emellanåt påminner en hel del om den propaganda som man ägnade sig åt i 20-talets Tyskland. Det finns ingen nedre gränd för hur lågt redaktionen är beredda att gå för att svärta ner vissa grupper. För det är inte bara bögar som Världen Idag avskyr. Deras ständiga påhopp på muslimer är ungefär likadan, och någonstans blir jag rädd för hur tidningen kan hålla på som de vill.
Världen Idag måste stoppas, så enkelt är det. Det handlar inte om vare sig pressfrihet eller yttrandefrihet. Redaktionen bakom den tidningen skiter fullständigt i sånt. Det dom bryr sig om är deras egen maktfaktor som sitter i tidningens styrelsen. Det han och hans församling säger sig tro på denna vecka, det är också det som tidningen skriver om. Hela tidningen genomsyras av Livets Ord och allt det som den ”församlingen” står för.
För mig personligen är Världen Idag det tydligaste beviset på hur viktigt det är med kontroll av religionen emellanåt. För idag kan du inte säga ”svartskalle” och bära på ett nazikors, men du kan skriva spaltmeter med hatpropaganda mot bögar och bära ett kristet kors runt halsen. Då är det OK för religionsfriheten verkar vara det viktigaste vi har, även om mäniskor dör på grund av den. Där någonstans blir det fel.
Världen Idag förstör inte bara för de homosexuella, de förstör lika mycket för de äkta kristna som inte lever i den sexualfixerade värld som Carin Stenström och hennes redaktion befinner sig i. Därför måste alla, oavsett om man ser sig som kristen eller ateist, tillsammans sätta stopp för tidningens framfart. För så länge dom får hålla på utan kamp emot dom, lika länga kommer föraktet för det som faktiskt var bra med Jesus att fortsätta frodas i andra gruppper.
Stoppa dom innan det är försent så ställ dig själv frågan: Vilken sida står du på?
[tags]Världen Idag, Livets Ord, Ulf Ekman, Tidningar, Press, Media[/tags]
Intressant.se

Bookmark the permalink.

10 Responses to Världen Idag fortsätter sin hatkampanj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *