Så va det dags igen…

Vaknade idag och hade extremt ont i fötterna, men tänkte att, ”De blir väl bättre”
På väg till jobbet sen brakade ryggen totalt ihop när jag skulle kliva av bussen. Benen vek sig bara och jag kom inte upp. Efter en stund sittandes ner då jag fick hjälp av en gammal tant 😉 (puss på henne) bestämde jag mig för att ändå ta mig till jobbet. Att sitta på en busshållplats på Backaplan var ingen bra idé tyckte jag så jag började så sakta lunka mot en taxi som stod där.
Väl på jobbet fick jag vila lite och ringa in personal som kunda täcka upp för mig och sedan begav jag mig hem igen. Så nu sitter jag här och vet att närmaste veckan kommer bli jobbig och så missar man ännu mera jobb och sedan kommer man få sätta sig på möte med chefen, så kallade rehabmöten, där alla kommer veta att mitt jobb inte fungerar för mig men ingenting finns att göra. Det är så det funkar idag. Sedan när man börjat vara sjuk för mycket kan arbetsgivaren kräva sjukintyg från första dagen och samtidigt som detta sker går den läkare som inorerade mina problem omkring och ger antagligen felbehandlingar till andra.
Bitter? Jag? Näää inte då!
Fuck Sweden

Bookmark the permalink.

One Response to Så va det dags igen…

  1. Ekörrn.... says:

    jasså….så du sitter där hemma utan
    att varken skriva på vårt miljon manus
    eller komma in och leka med jokkoman
    😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *