Råttjakten går vidare…

Jo då, de djäveln är kvar.
Har insett att detta faktiskt var nyttigt för min fobi för rädslan har bytts ut mot irritation nu. Uppenbart är denna lilla krabat inte det minsta rädd för vare sig människor eller katter för den kommer fram HELA tiden. Igår satt den fan i nötskålen på bordet och det var inte förän jag slängde en tidning efter den som den försvann.
Nyss kom han fram i datarummet när jag satt och skrev. Hörde hur det slamra till och sen såg jag den springa förbi, när han/hon såg mig sprang den tillbaka.
I morgon kommer i alla fall Poseidon hit och snickrar ihop listerna och sedan kommer anticimex och gör sitt jobb. Fan vet, men jag börjar nästan tycka om mitt nya husdjur. Fast det kommer bli ännu en natt utan sömn, det känner jag på mig.
Är de bara jag men är det inte lite konstigt att bo på tredje våningen och ha problem med råttor? Detta hände inte på sossarnas tid. Jävla Reinfeldt!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *